De første indtryk fra Europakonferencen 2016

IMG_1618 (1)
Signe (Det Danske Spejderkorps) og Pia (De grønne pigespejdere)

Hej! Vi hedder Pia og Signe, og vi er ungdomsdelgerede fra Pigespejdernes Fællesråd. Her er vores indtryk fra de første 24 timer på WAGGGS’ OG WOSM’s Europakonference.

De danske delegationer til WAGGGS og WOSM-konferencerne tog turen til Norge med Oslofærgen i går. Her var der masser af tid til at møde alle de andre danske deltagere og til at forberede sig til konferencen.

Vi ankom i formiddags til konferencen. I løbet af dagen har vi blandt andet været til forberedelsesmøde for førstegangsdeltagere. Her kunne man få lov at stille alle sine dumme spørgsmål og blive forsikret om at det er okay ikke at have styr på det hele fra starten. Efterfølgende var vi til Nordisk Spejderkomités fælles delegationsmøde hvor vi fik mødt spejderne fra de andre nordiske lande. Sidst men ikke mindst deltog vi til den officielle åbningsceremoni hvor vi blev budt velkommen af de norske værter.

Vi glæder os allerede til de næste 24 timer på konferencen, som kommer til at byde på åbningsceremoni og international aften hvor de forskellige lande skal præsentere noget fra deres hjemland.

13473967_10208788487125240_837505827_n
Åbningsceremoni