Internationalt kursus i socialt iværksætteri

Hvordan kan du involvere dig i dit lokalsamfund som spejder? Hvad er socialt iværksætteri? Og hvad betyder ”duty to others” egentlig?

Kom på internationalt kursus og bliv klogere på netop disse spørgsmål.

Social Entr.

Den 1.-4. december 2016 afholder Pigespejdernes Fællesråd Danmark (PFD) et kursus i socialt iværksætteri. Kurset foregår i Holstebro, men er internationalt, dvs. at der vil være deltagere fra hele Europa. Kurset foregår derfor på engelsk.

Kurset er for dig, der enten arbejder med program eller uddannelse og som har lyst til at arbejde med socialt iværksætteri i din egen organisation. Det vil være en fordel, hvis du allerede sidder med i et udvalg eller en arbejdsgruppe på nationalt plan, men dette er ikke et krav.

Læs den fulde invitation her

Send en kort ansøgning til spejderiverden@gmail.com senest den 19. september. Så hjælper vi med din tilmelding til kurset.

Social Entr2.png