Er du skarp til organisation og økonomi? Vi har brug for dig!

wagggs-f59c4198-fill-800x550-c50

På Europakonferencen blev det besluttet, at WAGGGS europaregion skulle nedsætte en arbejdsgruppe, der skal se på, hvordan vi kan forbedre gennemsigtighed, effektivitet og ansvarlighed i forhold til regionens økonomi. Nu søges der tre medlemmer til arbejdsgruppen.

Pigespejdernes Fællesråd Danmark vil rigtig gerne stille med et medlem.  De nærmere arbejdsopgaver er beskrevet i det vedhæftede dokument. Fristen er allerede om en uge, så kontakt din IC’er senest onsdag, hvis du er interesseret.

call-and-terms-of-reference-europe-region-financial-governance-task-force_en

Skriv til din IC’er hvis du er interesseret eller bare vil vide lidt mere.

ic@dds.dk (Det Danske Spejderkorps)
ic@dbs.dk (Danske Baptisters Spejderkorps)
ic@pigespejder.dk (De Grønne Pigespejdere)