Dejlig dag med en masse iværksætteri giver værdi :)

I lørdags afholdte vi årets første iværksætteri giver værdi træning 🙂 Og vi havde bare en rigtig god dag med en masse iværksætteri. Vi var otte deltagere fra rundt i landet samt tre af dem var fra Norge, så iværksætteri bliver spredt godt ud også.

Deltagerne kom igennem de fire faser (Opdage, drømme, skabe og dele) igennem kreative og sjove aktiviteter, hvor der også skulle tænkes og forklares undervejs. Blandt andet lavede vi collager med udfordringer i samfundet, flotte drømmehatte, et lille skuespil og en masse små lege lige for at få en tænkepause en imellem.

Og da kurset var ved at være slut, var alle deltagerne meget klar på at skulle hjem og bruge iværksætteri på den ene eller anden måde. En deltager ville vildt gerne kaste sig ud i et projekt med sin klan, de norske spejdere ville bruge det som inspiration til udviklingsarbejde i Norge, og nogle skulle have viden for dagen med på verdenskonferencen. Så alt i alt var det en rigtig god lørdag, hvor vi alle blev inspireret til mere iværksætteri giver værdi.

Hvis I er interesseret i flere billeder, så ligger de på vores Facebook-side: Klik her

Tak for en god dag 🙂

Mange hilsner fra
Daniella, Christian & Maria