Helen Storrow Seminar 2018

 

Interesserer du dig for miljøet og kunne du tænke dig at udvikle dine personlige ledelseskompetencer?

WAGGGS’s Helen Storrow Seminar lægger vægt på at give deltagerne mulighed for at udforske og udvikle deres personlige ledelseskompetencer og lære mere om de miljømæssige udfordringer verden står overfor sammen med andre pigespejdere fra hele verden. Eventet foregår d. 1.-8. februar på Our Chalet i Schweiz, og du har nu mulighed for at komme med som deltager!

Seminaret henvender sig til pigespejdere som:

  • Er mellem 18 og 25 år
  • Har en interesse for miljøet
  • Gerne vil udvikle deres ledelseskompetencer
  • Ikke tidligere har deltaget i et WAGGGS seminar

Seminaret lægger op til, at deltagerne kan bruge deres nye viden og internationale netværk i fremtidige projekter, der bl.a. sætter fokus på miljømæssige problemstillinger og hvordan vi sammen kan være med til at mindske dem.

Du kan læse mere om Helen Storrow Seminaret her.

I forbindelse med seminaret vil du også få mulighed for at dele dine erfaringer og oplevelser med andre spejdere gennem blogopslag og indlæg på Pigespejdernes Fællesråd Danmarks Facebookside.

Hvis du kunne tænke dig at deltage på Helen Storrow Seminaret, så send en ansøgning hvor du kort beskriver din personlige interesse samt evt. erfaring med tidligere projekter til spejderiverden@gmail.com senest d. 9.oktober.

Billeder af Line Maj Hedegaard og Johanne Hardervig