Kom og vær med til at sætte ledelse og bæredygtighed i spil

Den 27.-28. januar 2018 afholder Pigespejdernes Fællesråd et kursus for unge spejdere med udgangspunkt i Pigespejdernes Verdensorganisations værdier og ledelsessyn.

http://www.movingbrands.com/wp-content/uploads/2016/10/WAGGGS_social-01_online_708.png

Lørdag den 27.1. er en inspirationsdag med en konference med eksterne oplægsholdere og debat med spejdere og ikke-spejdere. Teamet vil være, hvordan centrale ideer i WAGGGS’ ledelsesværdier fortsat kan omsættes i korpsene i Danmark. Søndagens program vil være kursusbaseret med opfølgning på lørdagens pointer.

Dag 1: Konference

Konferencen åbnes af H.K.H. Prinsesse Benedikte. Der vil være oplæg af borgmester Joy Mogensen fra Roskilde, Pia Melin fra KFUM-spejderne i DK, som lige er blevet valgt ind i World Scout Committee i Drengespejdernes Verdensorganisation WOSM, samt Nicola Grinstead nyligt afgået formand for WAGGGS World Board. De vil sammen belyse prioriteringer af det at være ung kvinde og have ansvar og indflydelse i beslutningsprocesser.

Efter alle tre oplæg er der plads til dialog med afsæt til handling.

Dagen afsluttes med middag og inspirerende togrejse, som afsluttes med temaet ”Lunefulde Måne”.

Dag 2: Workshops

Søndag formiddags formål er at formidle viden om WAGGGS og WAGGGS program, som kobler sig på FNs Udviklingsmål.

Baggrunden for kurset er Building Leadership Capacity om kvindelige ledere i værdibaserede organisationer med fokus på Pigespejdernes Verdensorganisation WAGGGS

Kurset består af to weekender

Det samlede kursusforløb består af to weekender, den første er denne weekend i januar. Den anden er 1. – 2.12.2018 på Spejderbakken i Vejle. Man kan vælge at deltage i den ene eller begge. Deltagelse i begge weekender koster 900 kr. (+ transport). Deltagelse i 1.weekend koster 600 kr. (+ transport). Man melder sig til en weekend ad gangen.

Se vedhæftede invitation ang. konkret information om tid, sted, overnatning, tilmelding og betaling:

Invitation