Regional Volunteers 2020-2022

Regional Volunteers 2020-2022

Vil du være med til at skabe en forskel for piger og unge kvinder, som er medlem i Europe Region WAGGGS? Har du erfaring, skills og passion til at hjælpe regionen og dens medlemmer til at vokse og opnå mere?

Er det tilfældet, har Europe Region WAGGGS brug for dig!

Se det officielle jobopslag her: https://weconnect.eu.com/blog/opportunities/call-for-wagggs-regional-volunteers-2020/.

WAGGGS leder efter et alsidigt team af frivillige, som vil være en del af de arbejdsgrupper, som støtter op om den regionale plan for 2020-2022. Du kan bidrage med din ekspertise, skills, energi, idéer og tid.

De frivillige udvælges gennem en ansøgningsproces, som tager udgangspunkt i ansøgernes færdigheder og erfaring. Europe Region WAGGGS opfordrer særligt kvinder under 30 til at ansøge.

Du kan blive frivillig i disse udvalg:
– External Relations
– Communications
– Support to MOs/Capacity Building
– SDGs (focusing on environment and gender equality)
– Treasurer

Vil du høre, hvordan det er at være frivillig? Margrethe Grønvold Friis har svaret på en række spørgsmål, som du kan læse om her: http://pigespejdernesfællesråd.dk/2019/11/04/voxpop-1-om-team-yellow/.

Du skal sende din ansøgning senest d. 10. december gennem denne online form: https://forms.gle/w8N7QgWsFsrYUmhk8. Du skal også kunne vedlægge en godkendelse fra din IC’er.

Du kan læse mere om de forskellige udvalg på https://www.wagggs.org/en/our-world/europe-region/about-us/how-we-work/. Har du nogle spørgsmål til jobopslaget eller ansøgningsprocessen, kan du kontakte din IC’er:

Det Danske Spejderkorps, ic@dds.dk
De grønne pigespejdere, ic@pigespejder.dk
Danske Baptisters Spejderkorps, ic@dbs.dk

Comments are closed.