Kvinde, kend din plads!

Kvinde, kend din plads!

Hvordan får vi flere kvinder til at stille op til ledelsespositioner i spejderbevægelsen?

Pigespejdernes Fællesråd Danmark (PFD) inviterer til ledelseskursus for kvinder, hvor vi vil sætte fokus på, hvordan vi får flere kvinder i ledelsesposter. Det er for dig, som interesserer dig for de udfordringer, der kan være, når man som kvinde stiller op til beslutningsdygtige roller i spejderbevægelsen (og i privatlivet). Du skal have lyst til at få en række værktøjer til at bearbejde disse problemstillinger! Målet er, at vi i fællesskab vil gøre det mere appetitligt, lettere, trygge, sjovere – ja, kald det, hvad du vil – at stille sig frem til ledelsespositioner som kvinde.

Vi afholder kursusweekenden to gange, så alle får mulighed for at deltage. Du kan komme på kursus i…

Vejle: 23.05.20 til 24.05.20 på Spejderbakken (AFLYST)
København: 03.10.20 til 04.10.20 på Spejdercenter CPH

Uanset, hvor du vælger at deltage, er prisen for deltagelse 550kr. Tilmeldingen foregår i Medlemsservice, som du kan finde lige her.

København: https://medlem.pigespejder.dk/event/id/781/register?fbclid=IwAR3xnbXvcrqTMdefVFIn54-5CO0_K6Rt7v2btu2f6kNRNDmcWHzL876ExhU

Kursets primære målgruppe er kvinder mellem 15 og 30 år. Kvindelige medlemmer fra De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps, Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark og Dansk Spejderkorps Sydslesvig er velkomne. Du kan være med uanset, hvilken rolle du har i dit respektive spejderkorps.

Programmet består af workshops, erfaringsudveksling, udendørsaktiviteter og inspirerende oplæg fra gæstetalere. Vi vil krydre det hele med en snert af internationalt spejderarbejde, fordi vi vil indrage WAGGGS’ (World Association of Girl Guides and Girl Scouts) såkaldte Leadership Mindsets.

Kurset udspringer af kursusstabens deltagelse på WAGGGS’ internationale lederkursus Juliette Low Seminar. Det er nu vores tur til at lære fra os og videregive nogle af vores lærdomme til andre spejdere i Danmark.

Arrangementet har status af kursus, og der kan derfor søges kursustilskud. Deltagerne får et kursusbevis.

Der er tilmeldingsfrist den 15. september for weekenden i København.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kursusstaben på ic@pigespejder.dk.

Comments are closed.