Kvinde, kend din plads!

Hvordan får vi flere kvinder til at stille op til ledelsespositioner i spejderbevægelsen?

Pigespejdernes Fællesråd Danmark (PFD) inviterer til onlineseminar for kvinder, hvor vi vil sætte fokus på, hvordan vi får flere kvinder i ledelsesposter. Det er for dig, som interesserer dig for de udfordringer, der kan være, når man som kvinde stiller op til beslutningsdygtige roller i spejderbevægelsen (og i privatlivet). Du skal have lyst til at få en række værktøjer til at bearbejde disse problemstillinger! Målet er, at vi i fællesskab vil gøre det mere appetitligt, lettere, trygge, sjovere – ja, kald det, hvad du vil – at stille sig frem til ledelsespositioner som kvinde.

Seminaret foregår søndag den 4. oktober kl. 10.00 til 16.00. Vi afholder seminaret på onlineplatformen Zoom, som du vil modtage linket til få dage før seminarets start. Der vil i løbet af dagen være indlagt en række pauser; her i blandt en længere frokostpause. Prisen for at deltage er 50kr., og du tilmelder dig på https://medlem.pigespejder.dk/event/id/781/register?fbclid=IwAR3xnbXvcrqTMdefVFIn54-5CO0_K6Rt7v2btu2f6kNRNDmcWHzL876ExhU.

Kursets primære målgruppe er kvinder mellem 15 og 30 år. Kvindelige medlemmer fra De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps, Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark og Dansk Spejderkorps Sydslesvig er velkomne. Du kan være med uanset, hvilken rolle du har i dit respektive spejderkorps.

Programmet består af instruktioner, gruppearbejde og oplæg fra dygtige, eksterne partnere. Vi vil krydre det hele med en snert af internationalt spejderarbejde, fordi vi vil indrage WAGGGS’ (World Association of Girl Guides and Girl Scouts) såkaldte Leadership Mindsets.

Kurset udspringer af kursusstabens deltagelse på WAGGGS’ internationale lederkursus Juliette Low Seminar. Det er nu vores tur til at lære fra os og videregive nogle af vores lærdomme til andre spejdere i Danmark.

Der er tilmeldingsfrist den 15. september.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kursusstaben på ic@pigespejder.dk.