WAGGGS Europa søger økonomisk rådgiver

WAGGGS Europa søger økonomisk rådgiver

Europakommitteen søger en økonomisk rådgiver for de næste tre år til at indgå i deres team. Som økonomisk rådgiver har man ikke stemmeret, men sidder med til kommiteens møder som økonomieksperten. Selve kommiteen sidder med det økonomiske ansvar for regionen, så det er ikke en kasserer der søges, men en rådgiver.

Der vil være to møder om året sammen med kommitteen, og eventuelt andre møder om nødvendig. Rådgiveren vil også skulle deltage i Europakonferencen.

Opgaverne lyder bl. a. på økonomisk rådgivning til kommitteen, økonomiske risikoanalyser i forbindelse med vigtige regionale aktiviteter, assistere ved udarbejdelse af årligt og treårligt budget og jævnlig review af regionens finanser. For de præcise opgaver henviser vi til det oprindelige opslag her.

Rollen som økonomisk rådgiver varer tre år og kan fornyes yderligere tre år. Man må ikke sidde i rollen længere end seks år af gangen.

Personlige kvaliteter:

  • Erfaring indenfor strategisk rådgiving om økonomi.
  • Dygtig til både mundtligt og skriftligt engelsk.
  • Kan arbejde sammen med folk fra mange forskellig baggrunde på en efffektiv og sensitiv manér
  • Kan demonstrere engagement for at være rollemodel for WAGGGS’s værdier som organisation: Medlemsdrevet, Modig, Inkluderende, Empowering, Gennemsigtighed, Professionel.

For mere information se det oprindelige opslag her.

Hvis du er interesseret i stillingen som økonomisk rådgiver hos WAGGGS Europa, så send en motiveret ansøgning, CV og godkendelse fra din IC’er til Eline.Groeholt@wagggs.org inden d. 30. april. En godkendelse får du ved at kontakte din IC’er:

Comments are closed.