Young Women’s Advocacy Forum 2020

Young Women’s Advocacy Forum 2020

World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS) har en række pladser til unge på Young Women’s Advocacy Forum (YWAF), og du kan blive én af de heldige kvinder, der skal repræsentere de 10 millioner medlemmer til dette års onlineversion af eventet. YWAF finder sted den 28. til 29. september 2020.

YWAF er et event, der træner unge piger og kvinders kompetencer indenfor lobbyisme, kommunikation og meget mere. Denne gang er der sat fokus på mulighederne i digitale projekter. WAGGGS er specifikt på udkig efter medlemmer, der har beskæftiget sig med aktivitetsmaterialet Free Being Me. Derudover forventer de blandt andet, at du

– er mellem 18 og 29 år
– har et gyldigt pas
– interesserer dig for kropsidealer, inklusion og selvværd
– er selvsikker og tryg ved at tale og skrive på engelsk

Hvis ovenstående lyder som noget, der passer på dig, kan du læse det fulde jobopslag fra WAGGGS nedenfor. Læs jobopslaget grundigt, før du vælger at søge – der er mange dele i din deltagelse, som du bør være klar over, før du søger om en plads på YWAF: https://docs.google.com/document/d/1GSSYLvXMVKWpBUSwGy87H6R9cwMBpfYIr3dHh1y-rY8/edit?usp=sharing.

Du kan også læse, hvordan deltagerne på YWAF 2019 oplevede eventet: https://www.wagggs.org/en/what-we-do/young-womens-advocacy-forum-women-deliver-2019/.

For at ansøge, skal du bruge en godkendelse fra dit respektive korps. Selvom der er deadline hos WAGGGS den 13. juli 2020, vil vi bede dig om at kontakte din IC om godkendelsen senest den 10. juli 2020, så vi kan nå at behandle den før deadlinen. Du får fat i din IC på nedenstående mails:

De grønne pigespejdere: ic@pigespejder.dk
Det Danske Spejderkorps: ic@dds.dk
Danske Baptisters Spejderkorps: ic@dbs.dk

Comments are closed.