VÆR MED TIL AT UDBREDE TÆNKEDAG

VÆR MED TIL AT UDBREDE TÆNKEDAG

Tænkedag er en vigtig mærkedag for spejderbevægelsen verden over. Har du lyst til at være med til, at danske spejdere er med til at fejre Tænkedag? Så er du nu, du skal slå til og være med til at gøre Tænkedagsmaterialet 2023 tilgængeligt for danske spejdere.

Vi leder efter 3-5 spejdere, som har lyst til at sætte WAGGGS’ programmateriale om Tænkedagen i en dansk kontekst og gøre det relevant for danske spejdere samt promovere materialet. Det kan blandt andet gøres ved at lave mødeprogrammer til forskellige aldersgrupper, som den lokale leder vil kunne tage i brug. På den måde vil I være med til at kunne inspirere flere danske spejdere til at markere Tænkedagen.

Arbejdet vil primært ligge fra oktober 2022 – februar 2023, da programmet skal være klar til brug på Tænkedagen 2023, den 22. februar. Der er ikke krav til tidligere erfaring, blot en motivation og nysgerrighed for projektet. Opgaven er åben for både mænd og kvinder, uanset hvilket spejderkorps, du er medlem af. Hvis du kan relatere til ovenstående og har lyst til at bidrage til opgaven, så skynd dig at sende en motiveret ansøgning til spejderiverden@gmail.comsenest d. 12 september 2022.

Comments are closed.