Leader Today II 2023 – Sangam World Centre

Har du lyst til at lære mere om WAGGGS Leadership Mindsets (lederskabsmodel) under varme himmelstrøg og samtidig udvikle dit eget lederskab? Så har du mulighed for at deltage i Leaders Today II 2023 på Sangam, verdensspejdercentret i Indien.

Leaders Today II er et Community Action Project hvor du skal samarbejde med en af Sangams Community Partner Organisationer. Du vil i samarbejdet med dem lærer om deres mål og præstationer, samt erfarer og udvikle dine egne holdninger og færdigheder til at skabe en forandring i dig selv. Vi håber at du vil blive inspireret til at tage din læring med hjem for at dele den med piger og kvinder i din egen organisation.

Du bliver klogere på vores 10 millioner medlemmer store verdensorganisation og er en del af de nyeste globale initiativer, som vil hjælpe dig til at udvikle et større internationalt perspektiv. Desuden lærer du om Indiens traditioner, nye som gamle, og oplever den farverige by Pune når du besøger de forskellige seværdigheder.

Leaders Today II finder sted i perioden 16. – 22. august 2023 i Pune i Indien.

Eventet foregår på engelsk

Alle er velkomne – uanset alder. Unge under 18 skal dog følges med en voksen. 

Du kan søge et Event Fee Scholarship til dette Leadership event. For at komme i betragtning til et stipendie skal du sende din ansøgning senest d. 30. april 2023. Hvis du har spørgsmål til stipendiet, kan du sende en mail til guestservices@sangam.wagggs.org

Læs mere eller ansøg på linket her: https://worldcentres.wagggs.org/event/leaders-today-ii-2023/