Go Scout and Guide Abroad – Mød spejdere i udlandet

Skal du arbejde et år i et andet landet? Skal du på udveksling i et semester? Skal din gruppe på udlandsrejse i sommerferien?

Passer ovenstående på dig eller din gruppe, og vil du/I i kontakt med spejdere fra det pågældende land, så se med her:

  1. Få alle de praktiske detaljer på plads: Hvor skal du/I hen? Hvornår? Hvor mange deltagere, og hvor gamle er de?
  2. Hvad er formålet? Vil du/I besøge en lokal spejdergruppe én gang, eller vil du/I komme gentagne gange? Hvilken aldersgruppe er du/I interesseret i?
    Hvis I er en spejdergruppe, hvad er så jeres planer? Vil I tilbringe en uge eller bare en eftermiddag sammen med en anden spejdergruppe? Det er nemmere for os at hjælpe jer, hvis I har styr på ovenstående informationer.
  3. Tag kontakt til din IC’er og fortæl dem om dine/jeres planer. Det er altid spændende at høre dine/jeres internationale spejderoplevelser.
  4. Du kan også skrive til din IC’er, hvis du har brug for hjælp til at komme i kontakt med spejdere eller en spejderorganisation i et andet land. Derudover kan Facebook-gruppen “Go Scout & Guide Abroad” også være behjælpelig med dette.
    Mange spejderkorps har også egne FB-grupper, hvor du er velkommen til at poste din/jeres forespørgsel.
  5. Når du/I opnår kontakt, er det vigtigt at lave en forventningsafstemning mellem parterne. Få styr på de praktiske informationer: Hvor skal I mødes? Skal du/I have uniform på? Har du/I styr på forsikring? Hvilke træninger og introduktioner er nødvendige?