Iværksætteri giver værdi patrulje-forløb

Vi har på projektet lavet tre færdige aktivitetforløb omkring Iværksætteri giver værdi, hvor spejderne kommer igennem alle faserne og til sidst ender det ud i deres helt eget sociale projekt! Aktiviterne er tænkt til spejdere i alderen 10-18 år, jo ældre jo mindre leder-støtte er der brug for. 🙂

Forløbene er over 1-2 måneder, og der er forskellige variationer i aktiviteterne. De er lavet sådan, at I kan printe “forløbet” og de “bilag”, som der hører til, ud, også er I egentlig klar til at gå igang med at planlægge jeres patruljeforløb for det næste stykke tid. I skal bare finde en ansvarlig og de materialer, som skal bruges.
Nedenfor er en gennemgang af de tre forløb, og hvad de hver i sær kan.

Forløb over 1 måned
Det første forløb er tre planlagte møder, hvor spejderne kommer igennem de fire faser, og det sidste møde er udførelsen af projektet. Se hele forløbet på linket her: 
Forløb over 1 måned og bilagene her: Bilag til forløb over 1 måned.
Eftersom det er et kortere iværksætteri forløb skal projektet også være derefter, da man ikke kan nå at planlægge lige så meget, når man kun har to møder til det. Hvis I egentlig godt kunne tænke jer at lave et større Iværksætteri projekt, så se bare med længere nede. 🙂

Forløb over 1,5 måneder
Det andet forløb er fem planlagte møder, hvor spejderne kommer dybere ind i de fire faser. Det 6. møde er jeres udførelse af projektet. Tryk på linket og se hele forløbet her: Forløb over 1,5 måneder og bilagene her: Bilag til forløb over 1,5 måneder.
På det her forløb har I mulighed for at lave et lidt større projekt, da I har bedre tid til at planlægge. Det kan også være I gerne vil endnu mere ind i de fire faser, og derved få et større projekt, så se med når næste forløb bliver beskrevet.

Forløb over 2 måneder 
Det tredje forløb er syv planlagte møder, og et møde hvor projektet skal udføres. Spejderne kommer helt i bund med alle fire faser og får mulighed at komme i dybden med faserne igennem forskellige aktiviteter. Se hele forløbet her: Forløb over 2 måender og bilagene her: Bilag til forløb over 2 måneder

Kontakt
Er der spørgsmål til patruljeaktiviterne eller andre spørgsmål omkring Iværksætteri giver værdi, så er I altid velkomne til at sende en E-mail til vores studentermedhjælper Maria på: Mj@korpskontoret.dk

Vi håber, at I bliver glade for patruljeaktiviterne – og God fornøjelse!

Hilsner fra

Iværksætteri Giver Værdi