Nordic Adventure Race 2020: Bliv deltager!

Nordic Adventure Race 2020: Bliv deltager!

Nordic Adventure Race er et race, hvor man bliver udfordret i forskellige spejderfærdigheder. Unge spejdere mødes: de dyster, de knytter vennebånd og de frydes om det, de har tilfælles og det, som gør dem forskellige.

Racet fungerer som et løb med poster ude i den fantastiske færøske natur og løbet varer 7 dage. Vi går, vi løber, vi rappeller, vi spiser, vi svømmer, vi sover (ikke meget!) — alt dette, mens vi nyder det, som den færøske natur kan tilbyde os!

Nordic Adventure Race har en begrænsning på 25 spejdere fra hvert land. Deltagerne bliver delt i blandede patruljer på omkring 6-8 spejdere fra alle lande, og de får alle tilknyttet en leder. Patruljerne skal selv stå for at lave mad, sætte bivuak op og løse de forskellige poster.

Du bliver afprøvet og udfordret—som spejder og som en del af en patrulje. Rejsen bliver til tider hård og opgaver skal løses på vejen—men disse opgaver og udfordringer bliver løst i det store nordiske fællesskab.

Hvornår: Starter 29. juni og ender 6. juli 2020.

Hvor: Racet er på Færøerne og deltagerne rejser rundt på gå-ben, med båd, med skib og med bus.

Deltagere: Deltagerne skal have mod på udfordringer — og være mellem 13 og 17 år. Deltagerne er fra Danmark, Island, Norge, Sverige, Finland og Færøerne. Hvis du er 18 år eller derover, har du mulighed for at søge om at komme med som leder eller IST’er.

Pris: Prisen er 2.250 kr. for hver deltager; fly skal arrangeres individuelt og er ikke inkluderet i deltagergebyret. Prisen dækker selve løbet og en forweekend, hvor de danske deltagere mødes i Danmark inden løbet.

Tilmelding: Du skal tilmelde dig på følgende link: https://medlem.baptistspejder.dk/event/id/94/register inden den 9. februar. De 25 pladser er først til mølle.

Spørgsmål: Skulle du have nogle spørgsmål til din deltagelse, tilmelding, betaling eller lignende, kan du kontakte din International Commissioner:

De grønne pigespejdere: ic@pigespejder.dk
Danske Baptisters Spejderkorps: ic@dbs.dk
Det Danske Spejderkorps: ic@dds.dk

Yderligere information: Vi anbefaler, at du afventer nærmere information fra PFD eller værtslandet, før du bestiller dine flybilletter til Færøerne.

Comments are closed.