Vær med til at forme et nyt nordisk lederkursus

Ikke-navngivetPå Nordisk Spejderkonference sidste år startede projektet med at udvikle et fælles nordisk lederkursus. Du har nu muligheden for at komme med i projektgruppen, der skal forme og udvikle dette kursus sammen med et team fra hele Norden.

Til projektgruppen leder vi efter folk med:

  • Viden om og/eller erfaring fra WAGGGS’s WLDP eller NLDP, værdibaseret lederskab, Gilwellkursus og WOSM’s 21st Century Leadership Model
  • Viden om og/eller erfaring fra management og lederkurser og koncepter udenfor spejderarbejdet
  • Viden om forskellige værktøjer indenfor personlighedstest og lignende
  • International ledererfaring
  • Erfaring med kursusudvikling og fornyelse
  • Kompetencer indenfor pædagogik, coaching og kommunikation

Det første kursus skal afholdes i slutningen af 2017 eller starten af 2018 i Sverige. Planlægningen er inddelt i en idéudviklingsfase, der løber indtil foråret 2017, og en planlægningsfase, der fører til afholdelsen af selve kurset.

I løbet af projektet vil der være 3-5 fysiske møder i Sverige.

Hvis dette lyder som noget for dig, så skriv en ansøgning om hvorfor du brænder for at blive en del af denne projektgruppe, dine erfaringer og kontaktinformation til spejderiverden@gmail.com senest d. 11. september 2016.