Our Chalet

Verdensspejdercentret i de schweiziske er det ældste af WAGGG’ centre. Det blev givet som en gave til verdenspigespejderorganisationen af amerikaneren Helen Storrow og blev indviet i sommeren 1932. Centret er et flot træhus med plads til ca. 60 gæster bygget i schweizisk stil og placeret ikke langt fra landsbyen Adelboden i regionen Berner Oberland.

Program
Vintersæsonen (december-april) byder først og fremmest på skiløb; alpin, langrend, snowboard, men også skøjteløb, Thinking Day-celebration og vinterhikes m.m. I sommersæsonen (juni-september) tilbyder centret 10 dages programmer, hvor der bl.a. står hike, klatring, busture til attraktioner i området på programmet.

Endagsbesøg
Det er også muligt at besøge centret som day-visitor både som enkeltperson eller som gruppe. Giv besked før ankomst, så vil en medarbejder vise jer rundt på centret og fortælle om centrets og områdets historie, samt åbne deres butik for dig/jer.

Rejse
Kommer du/I med fly til Zürich eller Genève, kan man tage toget direkte fra lufthavnen til Bern derfra videre til Frutigen, hvorfra der går bus til Adelboden. Du/I kan også komme til Our Chalet med tog via Tyskland til Basel og derfra videre mod Bern, Frutigen og til sidst bus til Adelboden

Our Chalet, Hohlibeweg 1, 3715 Adelboden, Schweiz
Tlf. +41 33 673 12 26
Email: info@ourchalet.wagggs.org
www.ourchalet.ch