Helen Storrow Seminar 2017

photo Joanne Mary Brown

Interesserer du dig for miljøet og kunne du tænke dig at udvikle dine personlige ledelseskompetencer sammen med spejdere fra hele verden?

WAGGGS’s Helen Storrow Seminar har eksisteret siden 1986 og lægger vægt på at give deltagerne mulighed for at udforske og udvikle deres personlige ledelseskompetencer og lære mere om de miljømæssige udfordringer verden står overfor sammen med andre spejdere fra hele verden. Eventet foregår d. 20.-28. marts 2017 på spejdercentret Our Chalet i Schweiz, og du har nu mulighed for at komme med som deltager!

Seminaret henvender sig til spejdere som:

  • Er piger og mellem 18 og 25 år
  • Har en interesse for miljøet
  • Gerne vil udvikle deres ledelseskompetencer
  • Ikke tidligere har deltaget på et WLDP event

Efter seminaret forventes det, at deltagerne bruger deres nye viden og internationale netværk til at lave et projekt, der skal sætte fokus på en miljømæssig problemstilling og hvordan vi sammen kan være med til at mindske dem.

Du kan læse mere om Helen Storrow Seminaret her.

Hvis du kunne tænke dig at deltage på Helen Storrow Seminaret, så send en ansøgning hvor du kort beskriver din personlige interesse samt evt. erfaring med tidligere projekter til spejderiverden@gmail.com senest d. 9. december 2016.