Hvad er der sket et år efter Social Innovation – Iværksætteri giver værdi, var på tur i Malaysia

Det er efterhånd ved at være lidt over et år siden, at vi var på rundtur i Malaysia, hvor vi afholdt fire sessioner i Social Innovation forskellige steder i landet. Vi havde et tæt pakket program, hvor tiden var knap, men vi fik en masse oplevelser med hjem i bagagen. Sofie-Amalie fra teamet, mødte helt tilfældigt en af de lokale piger fra Malaysia på et internationalt spejderkursus tilbage i efteråret. Sofie-Amalie fik en rigtig god opdatering på fremgangen af de forskellige projekter, der kom frem i støbeskeen der over.

Hun fik blandt andet fortalt, at de er i gang med at oprette en ny afdeling og en ny aldersgren af spejder i GGAM (Girl Guides Association Malaysia). Dem vil de kalde for ”The Colvers”. ”The Colvers” er i alderen gruppen 18-30-årige, og det er blevet vedtaget at programmaterialet fra Social Innovation, skal være en fast del af deres nye green i GGAM. De forventer at begynde med den nye alders green i løbet af efteråret 2020.

Hvis du vil læse mere om vores session i Malaysia, kan du læse mere på https://pigespejder.dk/news/tre-pigespejdere-satte-verden-i-bevaegelse-i-malaysia/

Eller gå ind på Facebook og følg med i vores arbejde.