Frivillig til planlægning og udførsel af “2022 Regional Conference”

Kunne du drømme om at være med til at planlægge den næste konference for den europæiske del af WAGGGS? Så læs med her, og send en ansøgning afsted.

Konferencen vil finde sted d. 21. juli 2022 – 27 juli 2022, men planlægningen starter allerede slutningen af september 2021. Hvis du vil være en del af teamet, forventes du at kunne bruge 2 timer om ugen op til konferencen, deltage på et formøde i Rotterdam i foråret 2022 og på selve konferencen.

Opgaverne du vil blive en del af spænder bredt lige fra planlægge konferencens program til at facilitere workshops og være med til at evaluere konferencen efterfølgende. Læs mere om opgaverne i det vedhæftede skriv fra WAGGGS, og send en ansøgning via det vedhæftede ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er d. 20. september, og dit udfyldte ansøgningsskema sendes til Europe@wagggs.org