Besøg de fem Verdensspejdercentre

Aktivitet 1295

Velkommen til Pigespejdernes Fællesråds fotokonkurrence på Spejdernes Lejr 2022!

Reglerne for konkurrencen er simple.
For at deltage i konkurrencen skal I “besøge” WAGGGS’ spejdercentre i form af fem kæmpe rammer, der hver især repræsenterer ét af spejdercentrene. Rammerne er placeret rundt omkring på lejren. I kan se et kort over placeringen her:

Tag det mest kreative billede med dine spejdervenner ved rammerne og brug #SL2022PDF, når I lægger billedet op på Instagram. I kan finde inspiration til billederne ved at læse mere om WAGGGS’ fem verdenscentre på vores hjemmeside under ‘Verdenscentrene’, eller via linket her: http://pigespejdernesfællesråd.dk/verdensspejdercentrene/

Vi finder en vinder hver dag.
Held og lykke med jeres rejse! 🌍