16 days of activism 2022

Det er 16 dage, som går fra d. 25 november til d. 10. december, hvor WAGGGS gennem “Stop the Violence” kampagnen sætter fokus på kønsbaseret vold. Hvert år har et særligt tema, hvor i år er temaet “She Surfs Freedom”. Det handler om, at kvinder skal kunne begå sig frit på nettet uden at skulle bekymre sig om mobning, chikane eller krænkelser.

I kan prøve det aktivitetsmaterialet WAGGGS har udviklet til i år her; https://duz92c7qaoni3.cloudfront.net/documents/EN_16_Days_Activity_Pack.pdf Her kan I lære om, hvordan I skaber sikre rum for piger og kvinder på nettet, og om hvad digital vold dækker over. Udover en masse nyttig viden byder det også på spændende aktiviteter såsom quizzer om digital vold, hvordan I står op til online seksuel chikane og spille et spil om sikkerhed på nettet.