Open call til Tænkedags team 2024

Tænkedag er en vigtig mærkedag for hele pigespejderspejderbevægelsen verden over. Også i Danmark fejre mange grupper Tænkedag, og mange grupper tager hvert år gavn af det materiale der bliver sendt ud i forbindelse med Tænkedagen. 

Vi søger derfor nogle garvede spejdere der kunne tænke sig at arbejde i vores Tænkedags udvalg 2024. Udvalget vil stå for at oversætte og tilpasse næste års Tænkedags materiale fra WAGGGS så det kommer i en dansk konteksts, på den måde vil I være med til at kunne inspirere flere danske spejdere til at markere Tænkedagen. Opgaverne vil bestå af at oversætte, gentænke nogle aktiviteter og opstille det i et overskueligt dokument.

Arbejdet vil primært ligge i fra oktober 2023 – januar 2024, da programmet skal være klart til brug på Tænkedagen 2024.

Vi leder specifikt efter nogen der er gode til en eller flere af følgende:

– Nogen der er gode til at oversætte

– Nogen er der gode til det grafiske m. opsætning af design

– Nogen der er gode til kommunikationen 

– Nogen der er gode til at udvikle aktiviteter

Lyder det som noget du kunne tænke dig at hjælpe med, så skriv en kort motiveret ansøgning.

Der er deadline den 10. september og ansøgningen skal sendes til ic@dds.dk