Iværksætteri muligheder 2017

 

I 2017 er der masser af gode muligheder for at komme på Iværksætteri Giver Værdi kurser, hvor du virkelig får socialt iværksætteri ind under huden. Vi afholder både moduler, små kurser samt store kurser, dog kan det være lidt svært liiiiige at vide, hvad der er hvad. Så her kommer en kort gennemgang af jeres muligheder for at deltage i kurser om socialt iværksætteri i 2017

De blå bokse er mindre kurser, hvor Iværksætteri deltager på en kursus-weekend med andre moduler også. Vi er der lørdag i begge tilfælde, og modulet er af ca. fire timers varighed over to omgange. Du får en mindre introduktion til at skabe et iværksætteri-projekt, og selvfølgelig får du muligheden for at få de forskellige faser mellem hænderne, så du føler dig rustet til at lave et iværksætteri projekt hjemme i gruppen.

De grønne bokse er større kurser over en hel lørdag, hvor der er to geografiske muligheder: København eller Vejle. Her får du endnu mere indsigt i, hvad socialt iværksætteri går ud på, og hvordan du laver et godt projekt. Dette kursus giver dig også mulighed for at skabe dit eget mini projekt i samarbejde med andre spejdere fra forskellige korps. Og de kurser kan du læse mere om her

På spejdernes lejr vil Iværksætteri også være repræsenteret med en masse fede iværksætteri aktiviteter, hvor du får muligheden for at lave et lille socialt projekt på lejren. Så hold øje med os i aktivitetskataloget for spejdernes lejr 🙂

De orange bokse er vores sidste nye påfund, og vi glæder os til at dele det med jer! I efteråret laver vi et stort kursus over to weekender, hvor du virkelig får mulighed for at få iværksætteri ind under huden. Vi skal lege, få inspiration, samarbejde og virkelig blive rustet som iværksætter på jeres egne projekter.

Hold øje på blokken, PFD’s Facebook-side og Iværksætteri Giver Værdi’s Facebook-Side.

Vi glæder os til at se dig til socialt iværksætteri i 2017!